U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Kenmerken

Groot aanbod
Boelm.nl betekent voor de VAG rijder een zo breed mogelijk aanbod in onderdelen en aanverwante artikelen. Of het nu gaat om een deurpin, een koppeling, kleding van je favoriete VAG merk danwel werkplaatsgereedschap, Boelm.nl wil jou zo compleet als mogelijk bedienen.
Scherpe prijzen
Boelm.nl weet keer op keer weer te zorgen voor scherpe prijzen. Wij leveren grote merken tegen veelal groothandelsprijzen als het om aftermarket artikelen gaat.
Eigen import
Boelm.nl importeert 70% van haar aanbod zelf vanuit Europa en de VS. Deze eigen import brengt vele voordelen met zich mee wat zich bijvoorbeeld uit in de prijsstelling van artikelen maar ook bijvoorbeeld als het gaat om een garantiegeval.
Ondersteuning na aankoop
Ook na aankoop van een product zijn wij er voor de klant. Heb je vragen of suggesties dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Vele betalingsmogelijkheden
Bij de webwinkel van Boelm.nl kunt u afrekenen met Ideal, Paypal, Mister Cash, AfterPayof kiezen voor betalen door middel van bankoverboeking danwel afhalen.
Volledige garanties
Boelm.nl staat garant voor een goede werking van de door haar webwinkels geleverde producten gedurende de garantieperiode. Bepalingen over garanties zijn wettelijk vastgesteld en vanzelfsprekend
Bij een garantie geval kan het product kosteloos worden retour gestuurd. Wanneer u vooraf contact opneemt met n van onze medewerkers dan ontvangt u van ons een antwoordnummer waarmee het product retour gezonden kan worden. Retouren worden enkel in behandeling genomen als het volledige retourformulier is ingevuld!
Montage en reparaties via geselecteerde partners
Boelm.nl besteed veel reparaties uit aan een selecte groep van garagebedrijven. Ben je voornemens om je auto onderhoud te geven of te tunen dan kan dat via ons. Als klant heb je alleen met ons te maken, Boelm.nl staat 100% garant voor de reparaties en de montage van onderdelen. In de basis kunnen we de meeste reparaties aan, dus wil je een grote beurt met distributieset vervanging laten uitvoeren of bijvoorbeeld het vervangen van een vliegwiel en koppeling of een algehele motorrevisie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bestel rechstreeks via de webwinkel een van onze combinaties (artikelen incl. montage).
Europese verzending
Boelm.nl kan versturen door heel Europa. Bij het bestellen kan reeds gekozen worden voor een bestemmingsland. Staat het land van bestemming er niet bij neem dan contact met ons op.