U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

AUDI

AUDI

AUDI

AUDI HOOFDPAGINA

 

In de webwinkel van Boelm.nl is een groot assortiment Audi onderdelen opgenomen. Wij kunnen nagenoeg alle originele Audi onderdelen leveren, ook als deze niet zijn opgenomen in de webwinkel. Hiervoor kunt u contact opnemen dmv een email of per telefoon. Wij filteren net als de dealer uit op chassisnummer maar ook een kenteken is goed, houdt u deze informatie bij de hand voor een sneller antwoord.

 

HOE ZOEKEN?

 

Boelm.nl werkt niet met kentekens als zoekmachine. Allereerst kunt u rechtsboven altijd zoeken dmv een woord of origineel onderdeelnummer in te geven in het tekstvak "Doorzoek de hele winkel." Aan de linkerkant van de website treft u het belangrijkste gedeelte aan voor het zoeken naar de juiste onderdelen. U kunt zoeken door middel van het bovenste snelmenu maar natuurlijk ook op de oude vertrouwde manier door steeds te kiezen in het menu per Audi model. 

 

VERVANGINGSONDERDELEN

 Ons assortiment bestaat voor een groot deel uit aftermarket onderdelen tegen zeer scherpe prijzen. Wij streven naar A kwaliteit en de onderdelen zijn veelal rechstreeks afkomstig van de toeleveranciers van Audi en andere VAG modellen. Wij importeren onze onderdelen zelf en daardoor kunnen we scherp blijven qua aanbod en prijsstelling.

 

GROOTHANDEL

 

Boelm.nl heeft een basis kunnen leggen in het leveren van onderdelen aan garage's en autohandelaren. Bent u als ondernemer geinteresseerd in de artikelen van Boelm.nl dan kunt u contact opnemen voor prijsopgaven en productinformatie.